6 years cancer free, please donate $6 to the Lance Armstrong Foundation!

Friday, May 05, 2006

Ik ben weer thuis

Daar ben ik dan weer. Op bekende bodem.
Het is weer alsof ik nooit weggeweest ben. Lekker meteen aan de slag op de Watertuinen, bood schoonmaken, waxen, nichtje leren kanoën, bijna omslaan en vooral lekker veel lachen. Wat een heerlijk weer hier voor mijn aankomst.
Na het eten richting Leiderdorp voor de traditionele thuiskomst biertjes aan de bar van de Hollandsche Tuyn. Samen met mijn “management team” en “fundraiser specialist”, heerlijk zitten brainstormen en genieten van het lekkere weer.
De stille veiling van volgende week begint vorm te krijgen. Een aantal artikelen zijn al bekent; zilver armband gemaakt door mijn vader, aardewerken schaal gemaakt door een goede vriendin en amateur pottenbakker in Minneapolis, Feyenoord voetbal shirt compleet met handtekeningen, een knip behandeling kapperzaak SERGE KNIPKUNST op de Nieuwe Rijn in Leiden, twee door mij gebreide sjaals, een boekenpakket en zelfs een testament.
Heel erg bedankt voor alle bijdragen, het is erg prettig om te zien dat men zo bereid is om mee te werken om mijn droom waar te maken.
Vanmiddag even lekker zwemmen, kijken of ik de Does nog herken van mijn vroegere zwemles!
Vanavond met mijn ouders en nichtjes naar het Zwanenmeer ballet, ik hoop dat mijn jet-lag niet dan toeslaat.
Fiets ze!
Sis

0 Comments:

Post a Comment

<< Home